[GESLOTEN] Net wurk bijeenkomst Sneek

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Datum: 17 oktober 2024
Tijd: 17:00 - 21:30 uur
Locatie: Gemeentehuis Sneek
Adres: Marktstraat 8, 8601 CT Sneek
Spreker(s): Joyce de Ruiter, Marianne Poelman
Doelgroep: Huisartsen, Praktijkondersteuners somatiek, Praktijkondersteuners GGZ, Wijkverpleegkundigen, Praktijkmanagers, Gebiedsteammedewerkers WMO en Welzijns- en Opbouwwerkers en Welzijnscoaches werkzaam in Sneek
Organisatie: Kernteam Sneek

Je bent door het Kernteam Sneek uitgenodigd voor deze Netwurk bijeenkomst met als thema Ouderenzorg. Dit is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen.

Voor wie:
Huisartsen, POH-S, POH-GGZ, praktijkmanagers, gebiedsteammedewerkers WMO, wijkverpleegkundigen, welzijns- en opbouwwerkers en welzijnscoaches werkzaam in Sneek.

Programma

17.00 uur: Inloop en welkom
Door Marianne Poelman

17:15 – 18:00 uur: Spreker Joyce de Ruiter
Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid. Kies je ervoor om je te loten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien? Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Joyce de Ruiter is auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Als spreker vertelt ze over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen. Je ontdekt dat iedere verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen. Dus wat kies jij: onderuit of vooruit?

18:15 – 19:00 uur
1e Workshopronde

18:00 – 18:15 uur
Pauze

19:00 – 20:00 uur
Diner

20:00 – 20:45 uur
2e Workshopronde

20:45 – 21:00 uur
Pauze

21:00 – 21:30 uur
Quiz

21:30 uur
Afsluiting (voor wie wil, kan gaan naar de after party)

Kortom, het belooft een boeiende dag te worden.

Meer weten?
Neem dan contact op met onze adviseur Mathilde. Zij helpt je graag verder.

Kernteam Sneek hoopt je 17 oktober te mogen verwelkomen!

Mathilde Winsser-Philippo
Adviseur
Neem contact op